Od kraja juna, do samog kraja avgusta, realizovali smo 8 smena. Više od 800 mališana je učestvovalo na kampu. Učešće su uzeli gotovo svi klubovi sa teritorije Grada. Letnji kamp ima dugu tradiciju u Pančevu, sve škole sporta ga željno isčekuju, raspitivanja su počela već početkom godine. Interesovanje je bilo još veće, obzirom da je kamp izostao poslednje dve godine, iz svima dobro poznatog razloga. Na planinskom vazduhu, mališani su provodili po sedam dana praćeni budnim očima svojih trenera, medicinska zaštita je bila stalna, a smeštaj i hrana su bili na visokom nivou.

Veliku zahvalnosu dugujemo kompletnom osoblju Pančevačkog odmarališta, na čelu sa Jovanom Slijepčevićem koji su se potrudili da tokom ova dva meseca imamo i vise nego potrebne uslove za realizaciju “Sportskog kampa Divcibare 2023”.

Ovaj projekat je po mnogo čemu jedinstven u Srbiji, a Sportski savez Pančevo ga realizuje uz pomoć Gradske uprave grada Pančeva i JP “Urbanizam” iz Pančeva. Ovim projektom se obuhvataju najmlađe kategorije sportista sa teritorije naseg Grada. Sa velikim zadovoljstvom smo realizovali letnji “Sportski kamp Divčibare 2023”, a sa još većom željom isčekujemo novo leto i novo druženje.