Ove godine smo organizovali sedam smena, od kraja juna do kraja avgusta. U sedam smena učestvovalo je preko 600 malih sportista sa teritorije grada Pančeva. U prisustvu vrhunskih trenera, odličnih pedagoga i medicinskog osoblja, deca su vredno trenirala, dok su slobodno vreme koristila za aktivnosti u prirodi i sticanje novih prijateljstava.

Dugogodišnja organizacija priprema sportista, koja se organizuje kroz razne kampove, već sada daje odlične sportske kao i zdravstvene rezultate među decom učesnicima kampova.

U svakoj smeni je sve bilo prilagođeno sportistima. Tu najveću zahvalnost dugujemo Upravi odmarališta na čelu sa upravnikom gospodinom Jovanom Slepčevićem koji je uspeo da odgovori na sve zahteve trenera i sportista.

Ove i sliče akcije ne bismo mogli ni da zamislimo bez pomoći Gradskih struktura. Pre svih mislimo na Gradsku upravu grada Pančeva i Javno preduzeće “Urbanizam” iz Pančeva, kojima dugujemo veliku zahvalnost. Letnje pripreme dece postoje 40 godina i sve ove godine smo imali punu podršku svih Gradskih sruktura. Tako da veliki deo zasluga za dobre rezultate Pančevačkih sportista pripada upravo njima.