Već tradicionalno, Sportski savez Pančeva okuplja decu pred novu godinu u želji da im deo raspusta i pred prazničko vreme prođe u igri. Poslednje nedelje stare godine, Hala sportova na Strelištu i dvorna u Banatskom Novom Selu bile su poprište sve posećenije akcije „Sport iznad svega“.

Na fudbalskom turniru, održanom u našem gradu slavili su mališani iz Škole fudbala „MIka Antić“ koji su u finalu bili bolji od Mundijala i pobedili sa 6:3. Učestvovali su još timovi Dinama i Asa iz Kačareva.

Već narednih dana na istom terenu su bili mlađani rukometaši. Dinamo je savladao Jabuku sa 15:6. Na turniru su još igrali ekipe Dolova i Kačareva.

Veliko interesovanje izazvao je košarkaški turnir koji je takođe odigran u našem hramu sporta. Na parketu su se edružilči i igrali Tamiš, Kris-kros, Mladost iz Omoljice i Borac iz Starčeva. U poslednjem duelu Mladost je bila bolja od Kris-krosa sa 34:37, pa joj je pripalo prvo mesto.

Na kraju, sportski karavan se preselio u banatsko Novo Selo gde se igrao odbojkaški turnir. Domaćin je u finalu bio bolji od odbojke 013, a još su se nadmetali Mladost iz Omoljice i Dolovo. Viđene su lepe utakmice.

Pre svih rezultata i takmičenja želja organizatora je bila da se deca druže i zabave, a baš to se i dogodilo na svim susretima. Dečaci i devojčice su uživali na terenu, a svako od njih je za uspomenu dobio majicu, a mogli su da se osveže sokovima i sendvičima. Zadovoljstvo nisu krili ni prvi ljudi Sportskog saveza Pančeva koji su istakli da se ovako, sa najmlađim učesnicima, najbolje promoviše zdrav život, kao i sport.