Ovogodišnji konkurs je otvoren sredinom avgusta i trajao je do 21.09.2018 godine. Sportski savez Pančevo se na vreme prijavio i dostavio svu neophodnu dokumentaciju za učešće na ovom konkursu. Tako da smo već krajem oktobra obavešteni da je projekat uspešno prošao konkurs i da će kompanija NIS a.d. Novi sad odobriti sredstva u iznosu od 5.709.840 dinara. Nakon sprovedene javne nabavke 20.03.2019. godine sklopljen je ugovor sa firmom DOO ”Maraton LDN” o realizaciji radova na SC “Mladost” u Pančevu.

Stabilizacijom vremenskih prilika počeće i radovi na ovom multifunkcionalnom terenu, za koji je predviđeni krajnji rok 30.06.2019. godine.

Program “Zajednici Zajedno” je veoma značajan za sve lokalne samouprave koje imaju pravo da učestvuju na ovom konkursu, a ovaj teren koji će biti multifunkcionalan, namenjen je sportskim klubovima kao i građanima svih uzrasta za rekreaciju i zabavu.

Sportski savez Pančevo je veoma ponosan na ovaj projekat, kao i na svako ulaganje u sportsku infrastrukturu. Rekonstrukcija će biti realizovana uz podršku Gradske uprave Pančevo i JKP “Mladost” Pančevo.