Pozivamo sve sportske subjekte Grada Pančeva, a da su članovi Sportskog saveza Pančeva, da uzmu učešće i prijave se za prezentaciju sportskih disciplina. Sajam sporta ima za cilj prezentaciju 30 sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta od 1. do 4. razreda. Hala sportova će biti podeljena na 30 sportskih punktova na kojima će se prezentirati 30 sportskih disciplina i naši najmlađi sugrađani će imati priliku da prisustvuju demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom, streličarskim i streljačkim veštinama, imaće priliku da se oprobaju u kajak-kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal, mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu.

Sajam sporta je šansa da se deci približe sve sportske discipline i da svako dete odabere sport kojim će se baviti u budućnosti a u tome je najvažnija uloga svih sportskih, prosvetnih i privrednih subjekatanašeg Grada. Pozivamo Vas da se odazovete ovoj manifestaciji i uzmete učešće u organizaciji iste.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće i posetu manifestaciji molimo Vas da nas obavestite o broju dece koja bi prusustvovala manifestaciji. Organizator manifestacije ispred Sportskog saveza Pančeva je Nenad Marin, mob. 064/6126444, email nenadmarin@yahoo.com. Molimo Vas da potvrdite dolazak putem telefona.

Nakon potvrde učešća, rok za prijavu je sreda 25.09.2019. godine, i broja učesnika poslaćemo Vam raspored prevoza i satnicu posete manifestaciji kao i zaduženja volontera i sportskih klubova.

Deljenje flajera na manifestaciji je najstrožije zabranjeno.