Prvi deo Skupštine, bio je vezan za redovnu Skupštinu Sportskog saveza Pančevo. Nakon uvodne reči predsednika Slobodana Bitevića, predstavljeni su izveštaji o radi, finansijski izveštaji, kao i izveštaj Nadzornog odbora. Sve tačke dnevnog reda usvojene su jednoglasno, bez ijednog glasa protiv.

U drugom delu je održana izborna Skupština Sportskog saveza Pančevo. Radno predsedništvo je iščitalo više od 30 predloga za novog Predsednika Saveza. Svi su glasili za Slobodana Bitevića. Tako da je dosadašnji Predsednik, postao jedini kanidata za novi mandat. Bitević je izložio plan rada za naredne 4 godine. Delegati su jednoglasno, izabrali Slobodana Bitevića, za novog Predsednika Sportskog saveza Pančevo.

Izabran je i novi Upravni odbor, koga će činiti: Jelena Đorđević, koja će ujedno biti i podpredsednik Saveza, Stefan Lugić, Slavko Stanišić, Vladimir Ilić, Stojan Radanović, Marko Spasov, Mirjana Savkov, Novica Anđelovski, Milan Polić i Miomir Kalabić. Nadzorni odbog će činiti: Marton Fabijan, Predsednik, Ivan Milivojević i George Pomana, članovi.

Generalni sekretar Sportskog saveta Pančevo, u naredne 4 godine biće Dejan Perić.