Više od 30 sportova se toga dana predstavilo našim malim sugrađanima. Na svakom štandu prikazao se po jedan sport. Deca su mogla da pogledaju, ali i probaju, svaki od njih.

Veliku čast našem “Malom sajmu sporta”, učinili su i dragi gosti. Pre svih, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predstednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković.

Domaćini Malog sajma sporta su bili gradonačelnik grada Pančeva Aleksandar Stevanović, kao i ljudi iz Sportskog saveza Pančeva, predvođeni generalnim sekretarom Dejanom Perićem.

Mali sajam sporta je počeo već u 9 časova, tako da smo dobrom organizacijom prevoza, obuhvatili više od 1200 mališana iz svih predškolskih ustanova i osnovnih škola Pančeva. Deca su bila očarana različitim dešavanjima. Raduje podatak da su se mnogi, toga dana, upisali u svoje omiljene klubove.

Vidno zadovoljstvo se primetilo na licima 3 istinska šampiona, Udovičića, Štefaneka i Borkovića, koji su u divnoj konverzaciji sa mališanima pokazali svu svoju veličinu, ljudskost i harizmu.

Veoma smo ponosni na naš veliki ”MALI SAJAM SPORTA PANČEVO U GRADU SPORTA”. Ponosni smo na sve učesnike, na goste, na sve ljude dobre volje koji su toga dana bili sa nama.

Mali sajam sporta je pravi putokaz, za buduće vreme, za buduće generacije, za buduće šampione.