Sportski savez proglasio najbolje u 2019.

Ispunjena do poslednjeg mesta i u svečarskoj atmosferi, dočekala je verdra lica sportista, sportskih radnika i ljubitelja sporta. Četrdesetu godinu zaredom proglasili smo najbolje. Svečarski duh osetio se u prigodnim govorima Predsednika Sportskog saveza Pančevo, Slobodana Bitevića, i Gradonačelnika Saše Pavlova.

Kao i obično, krenuli smo od školskog sporta.

Najbolji učenici su Darko Spaskovski i Zorica Stajić, najbolje škole su Osnovna ”Stevica Jovanović”, a srednja Elektrotehnička škola ”Nikola Tesla”, obe iz Pančeva. Za najboljeg profesora proglašena je Mejrema Stanković iz Osnovne škole ”Đura Jakšić” iz Pančeva. Najbolji direktor je Marinel Blaž, direktor Osnovne škole ”Žerko Zrenjanin” iz Banatskog Novog Sela.

U okviru takmičarskog sporta, najbolji su:

  • Pioniri, Marija Mrkela iz Atletskog kluba ”Dinamo”, i Aleksa Đurović, iz Džudo kluba ”Dinamo”.
  • Kadeti, Jovana Vićentić, iz Rvačkog sportskog udruženja ”Dinamo”, i Aleksa Rakonjac iz Streljačke družine ”Pančevo 1813”.
  • Juniori, Milica Nedelkovski, iz Kluba borilačkih sportova i fitnes programa ”Koloseum”, i Aleksandar Zdešić, iz Karate kluba ”Dinamo”.

Za najbolje sportiste seniore, proglašeni su Anja Crevar iz Plivačkog kluba ”Dinamo”, i Ivan Distol, član Rukometnog kluba ”Dinamo”.

Klub godine je Rukometni klub ”Dinamo” iz Pančeva.

U ime nagrađenih prisutnima se zahvalio Ivan Distol. U pauzama goste je zabavljao dečiji hor Vocal kids. Dogovoreno je novo viđenje za drugu polovinu januara 2020. kada će biti predstavljen kalendar Sportskog saveza Pančevo.