U utorak 29.12.2020. godine u velikoj sali Sportskog saveza Pančevo, uz ograničen broj prisutnih, promovisani su sportisti koji su u ovoj godini postigli najbolje rezultate. Za razliku od prethodnih godina nije bilo naših 12 kategorija sportista, već su se svi koji imaju postignute rezultate i prijavu za konkurs GU Pančevo na ime konkursa za postignute rezultate u 2020. godini našli na kalendaru Sportskog saveza Pančevo, na kome se ove godine našlo 17 sportista iz našeg Grada.

Dobitnici priznanja za 2020. godinu su: Miloš Stanojević (Veslački klub ”Tamiš” Pančevo), Marko Milanović (Šah klub ”Svetozar Gligorić Gliga” Pančevo), Stefan Birka, Bogdan Jelača i Luka Gligorić (Triatlon klub ”Tamiš” Pančevo), Aleksandar Šerifović i Radomir Jovanović (Boks klub ”Profesionalac” Pančevo), Teona Jovanović, Stefan Žikić i Jovan Špehar (Streličarski klub ”Pančevo” Pančevo), Iva Mioč i Danijela Stojanović (Konjički klub ”Kremen” Pančevo), Nikola Alimpić (Auto – moto Sportsko udrženje ”Fanatik” Pančevo), Jana Kojičić i Uroš Petrovački (Karate klub ”Dinamo” Pančevo), Nataša Mitrović, Barbara Totarvaj, Kristina Cvetićanin i Uroš Dašić (Sportsko udruženje dizača tegova ”Dinamo” Pančevo), Mihalj Šulja i Aleksa Živanov (Atletski klub ”Dinamo” Pančevo). Priznanja za doprinos razvoju sporta pripalo je GU Pančevo na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem i Savezu za školski sport Pančeva.

Predsednik Sportskog saveza Pančevo Slobodan Bitević, čestitao je prisutnima na ostvarenim uspesima u prethodnoj godini i izrazio nadu da će sledeća godina biti još uspešnija nego ova i da ćemo sledeće godine imati još više sportista koje ćemo uz pomoć GU Pančevo nagraditi.